Kylling i Karry 07
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : M1986R Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingefileterne i mundrette stykker. Pil skrællen af hvidløget. Skær løget groft. Rens og skær champignonerne i store skiver. Skræl og skær gulerødderne ud i skiver. Skær knoldselleri ud i tern og skær skrællen fra. Skræl det ene af æblerne og skær ud i tern.
Tag en stor sautépande med låg og hæld olien i sammen med hvidløg - der enten er hakket fint eller presset med hvidløgspresser - og karry. Rist karryen og hvidløget på panden i ca. 30 sekunder. Put derefter løget i og lad det tage farve af karryen hvorefter kyllingen kommes ved. Svits det hele i et par minutter. Når kyllingen har skiftet farve, hældes alle andre ingredienser i undtagen nr. 2 æble og salt og peber. Lad det koge op, sæt låg på, skru ned for blusset og lad det simre i ca. 30 min. Ca. 10 min før servering tages låget af og retten smages til med salt og peber (og cayennepeber) og karry hvis den mangler det og den kan evt. inddampes lidt hvis sovsen er for tynd. Nr. 2 æble - skrællet og i tern - kommes i ca. 5 min før servering for at give lidt sprødhed (det kan dog udelades) Bon appetit! Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 7996 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne