Kylling i Karry 07

Kylling i Karry 07, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : M1986R

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingefileter
1 løg
3 fedhvidløg
2 spsk.olie
2 spsk.karry (prøv dig frem med mængden)
200 g.champignon
2-3 store gulerødder
2 skiver knoldselleri i tern (ca. 1x1cm)
2 æbler (evt. kun 1 - se fremgangsmåde)
1 broccoli i buketter (kan udelades)
1 stor dåse kokosmælk
 Salt
 peber
 Lidtcayennepeber (kan udelades)
 
Opskrift:
Skær kyllingefileterne i mundrette stykker. Pil skrællen af hvidløget. Skær løget groft. Rens og skær champignonerne i store skiver. Skræl og skær gulerødderne ud i skiver. Skær knoldselleri ud i tern og skær skrællen fra. Skræl det ene af æblerne og skær ud i tern.

Tag en stor sautépande med låg og hæld olien i sammen med hvidløg - der enten er hakket fint eller presset med hvidløgspresser - og karry. Rist karryen og hvidløget på panden i ca. 30 sekunder. Put derefter løget i og lad det tage farve af karryen hvorefter kyllingen kommes ved. Svits det hele i et par minutter. Når kyllingen har skiftet farve, hældes alle andre ingredienser i undtagen nr. 2 æble og salt og peber. Lad det koge op, sæt låg på, skru ned for blusset og lad det simre i ca. 30 min.

Ca. 10 min før servering tages låget af og retten smages til med salt og peber (og cayennepeber) og karry hvis den mangler det og den kan evt. inddampes lidt hvis sovsen er for tynd. Nr. 2 æble - skrællet og i tern - kommes i ca. 5 min før servering for at give lidt sprødhed (det kan dog udelades) Bon appetit!

Serveres med ris.





Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Kylling i karry

karakterer:
Opskriften er vist 7996 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu