Svinemørbrad med soltørrede tomater
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Afpuds mørbraden for sener og dup den tør med køkkenrulle. Skær den i 12 skiver og tryk dem flade med hånden. Kog de soltørrede tomater dækket af vand i 2 minutter. Kassér vandet og dryp tomaterne af. Skær 6 af de soltørrede i halve og skær resten i små tern til tilbehøret.
Læg først 1-2 salvieblade og derefter et stykke soltørret tomat på hvert stykke mørbrad. Hold det fast med en tandstikker. Bruges tørret salvie, drysses det på hvert kødstykke. Skær porrer og squash i skiver. Kog pastaen efter pakkens anvisning og load porrer og squash koge med de sidste 2 minutter. Hæld vandet fra pasta og grøntsager. Tilsæt resten af de soltørrede tomater, olie, bouillon og ost. Vend det og krydr med salt og peber. Opvarm olien på en pande og steg kødstykkerne ved jævn varme i 2 minutter på tomatsiden og ca. 3 minutter på den anden side, til de netop er gennemstegt. |
|
Opskriften er vist 16609 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K - 2007-10-04 20:03:14 Denne her opskrift faldt virkelig i god jord. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne