Nøddesteg 02
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Risene koges i ca 40 minutter til de er møre.
Sellerien skrælles, skæres i grove tern og koges godt mør. Sellerien moses. Raspen udblødes i bouillon og piskefløde. Ris, selleri og rasp røres sammen. Hasselnødder, persille, løg og basilikum røres i. Æggene deles i hvider og blommer i hver sin skål. Æggeblommerne røres i. Blandingen smages til med salt. Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i blandingen. Farsen kommes i en aflang form med bagepapir og bages ved 200 grader i 45 minutter (almindelig ovn). |
|
Opskriften er vist 3687 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne