Kokostærte med choko creme og vaniljemarineret ananas
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
KOKOSTÆRTE:
Æggehviderne piskes godt og sukkeret piskes i lidt ad gangen. Kokosmelet vendes forsigtigt i. Dejen kommes i en smurt springform. Bages ca 40 minutter ved 175 grader (almindelig ovn). CHOKOLADECREME: Smørret smeltes, chokoladen smeltes i, flormelis sigtes i og æggeblommer røres i. Chokoladecremen hældes på den afkølede kagebund, og kagen pyntet med frugt og flødeskum. ANANAS: Vand, citron og sukker koges sammen. Kornenes skrabes ud af vaniljestangen og tilsættes til lagen sammen med den tomme stang. Ananassen skrælles og skæres lidt fikst ud i mindre stykker og trækker i lagen en times tid. |
|
Opskriften er vist 3414 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne