Bondepie
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Mel, smør og salt smuldres til det ligner savsmuld.
Samles hurtigt med lidt koldt vand til en ensartet dej. Dejen skal ikke æltes. Dejen rulles tyndt ud og stikkes ud til bunde, som passer i muffin forme. FYLD: Kartoflerne skures og koges møre med skrællen på. Porrerne dampes i lidt olie. Kartoflerne mases (de skal ikke moses helt ud - der skal være lidt klumper i) sammen med smør, porrer, hvidløg, cayenne, muskat, salt og peber. Fyldet smages godt til og fordeles i bundene. Drysses med ost. Bages ved 200 grader (almindelig ovn) i ca 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 3453 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne