Selleri fritter med skordalia
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Selleri skrælles og skæres i tynde stave.
Vendes i lidt olie, lægges på en bradeplade med bagepapir, drysses med sorte birkes og krydres med salt og peber. Bages ved 180 grader (almindelig ovn) i ca 20 minutter. Kartoflerne skrælles, halveres og koges. Moses mens de endnu er varme sammen med hvidløg og salt. Tilsæt langsomt citronsaft og olie. Smag til med salt, citronsaft, hvidløg og olie. |
|
Opskriften er vist 5261 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne