Selleri fritter med skordalia

Selleri fritter med skordalia, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Selleri efter behov
 Sorte birkes
 Salt
 peber
2 store kartofler
3 fedhvidløg
 Lidtsalt
0.25 dl.citronsaft
0.5 dl.olie
 
Opskrift:
Selleri skrælles og skæres i tynde stave.
Vendes i lidt olie, lægges på en bradeplade med bagepapir, drysses med sorte birkes og krydres med salt og peber.
Bages ved 180 grader (almindelig ovn) i ca 20 minutter.

Kartoflerne skrælles, halveres og koges.
Moses mens de endnu er varme sammen med hvidløg og salt.
Tilsæt langsomt citronsaft og olie.
Smag til med salt, citronsaft, hvidløg og olie.





karakterer:
Opskriften er vist 5259 gange,
og udskrevet 118 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu