Pistaciekager med chokoladeis

Pistaciekager med chokoladeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Nødder - Pistacienødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Daytiger

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.smør
100 g.usaltede pistacienødder
200 g.flomelis
100 g.mandelmel
75 g.hvedemel
5 æggehvider
 
 12-15 muffinsforme
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader. hvis du bruger muffinsforme af silikone eller metal, skal de smøres med lidt smør.
Smelt smørret i en gryde ved svag varme, og lad det køle en smule af.
Kom pistacienødder og flormelis i en blender eller minihakker og hak det til fint mel. Hæld det over i en skål og bland det med mandelmel og hvedemel,

Pisk æggehviderne stive med en elpisker og vend dem forsigtigt i melblandingen sammen med det smeltede smør.
Fordel dejen i formene og bag kagerne i ovnen i 20 minutter. Tjek med en gaffel eller stikkepind, at de er gennembagte.

Lad kagerne køle let af. Server dem lune, f.eks. sammen med en kugle chokoladeis toppet med hakkede pistacienødder.





karakterer:
Opskriften er vist 3403 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-08-10 12:01:17
Fantastisk opskrift. Kan klart anbefales. Jeg fyldte mine med hvid chokolade creme i stedet for at have is til.