Svinemørbrad med rosiner i akvavit
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Svinemørbraden afpudses og brunes af. Steges ca. 12 minutter. Trækker yderligere 10 minutter inden udskæring. Krydres med salt og peber. Rosinerne som har trukket ca. 2 timer i akvaviten, kommes på panden og sauteres med et kort øjeblik. Der tilsættes lidt brun fond, eller panden koges af med lidt fløde. Man har nu en dejlig frokostret. Denne serveres med groft rugbrød.
Anretning: Den stegte svinemørbrad skæres i skiver og lægges på en varm tallerken og der lægges sauce omkring. Servér eventuelt med lidt friskkogt savoykål vendt i lidt smør. Tips: Svinemørbraden kan også udskæres i medailloner. |
|
Opskriften er vist 8960 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne