Svinemørbrad med rosiner i akvavit

Svinemørbrad med rosiner i akvavit, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.svinemørbrad
150 g.rosiner
10 cl.svendborg gylden akvavit
 salt
 peber
 lidt brun fond (terning + vand)/ fløde
 
 Yderligere:
 Groft rugbrød eller kartofler
 
Opskrift:
Svinemørbraden afpudses og brunes af. Steges ca. 12 minutter. Trækker yderligere 10 minutter inden udskæring. Krydres med salt og peber. Rosinerne som har trukket ca. 2 timer i akvaviten, kommes på panden og sauteres med et kort øjeblik. Der tilsættes lidt brun fond, eller panden koges af med lidt fløde. Man har nu en dejlig frokostret. Denne serveres med groft rugbrød.

Anretning:
Den stegte svinemørbrad skæres i skiver og lægges på en varm tallerken og der lægges sauce omkring. Servér eventuelt med lidt friskkogt savoykål vendt i lidt smør.

Tips:

Svinemørbraden kan også udskæres i medailloner.





karakterer:
Opskriften er vist 8960 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu