Rødkålsalat med druer, appelsin og pekannød
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Skyl rødkål og skær det i små aflange tynde skiver. Riv citronen og pres saften af den. Befri appelsinerne for skind og hinde, og skær dem i mindre stykker. Del druerne i halve.
Kom rødkål, appelsiner, druer, citronskal og -saft i en skål. Bland olie, balsamico og honning sammen og vend det i salaten. Smag til med salt og peber. Lad salaten stå og trække i ca. 10 min. Drys med hakkede pekannødder og hasselnødder lige inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 9180 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne