Gullasch 02
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i tern. Løg skæres i skiver. Gulerødder skæres i skiver. Champignon skæres i skiver. Brun løg og tag dem op. Brun champignon og tag dem op.
Brun kød og hæld bouillon og tomatpuré ved. Lad kødet simre i 2 timer. Tilsæt gulerødder og løg og lad dem koge med ca. 30 min. Tilsæt fløden og lad det koge ved svag varme ca 30 min. De sidste 5 min tilsættes champignon. Hvis sovsen er for tynd, kan den jævnes lidt. Tips: Serveres med f.eks. bagt kartoffelmos eller ris. |
|
Opskriften er vist 8913 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne