Rejer og laks i butterdej
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Fryseegnet : nej Indsendt af : freddy Indsendt : Red : |
|
|
læg de optøede dejplader på en bageplade dækket med bagepapir. Prik dem med en gaffel og pensel med æg og bag dem i 15-17 min. ved 225 grader C eller til de blive gyldne.
lad dem køle af og skær et låg af. læg strimlet salat i hulrummet og fyld op med en bld. af rejer. laksekød i strimler og citrondryppede avocadoer i terninger. smelt forsigtig flødeosten i en lille gryde sammen med føden og rør sammen til en tyk sauce. smag saucen til med peberrod hæld den over fyldet pynt evt. med et par reje. servers straks. |
|
Opskriften er vist 11775 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne