Rejer og laks i butterdej

Rejer og laks i butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : freddy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 butterdejspladder
1 sammenpisket æg
 friseesalat eller iceberg
500 g.kogte, upillede rejer eller 175gr. pillede.
4 skiver ferskrøget
2 avovadoer
0.5 citron saft heraf
1 lille flødeost
2 spsk.reven peberrod
3-4 spsk.kaffefløde
 
Opskrift:
læg de optøede dejplader på en bageplade dækket med bagepapir. Prik dem med en gaffel og pensel med æg og bag dem i 15-17 min. ved 225 grader C eller til de blive gyldne.

lad dem køle af og skær et låg af. læg strimlet salat i hulrummet og fyld op med en bld. af rejer. laksekød i strimler og citrondryppede avocadoer i terninger.

smelt forsigtig flødeosten i en lille gryde sammen med føden og rør sammen til en tyk sauce. smag saucen til med peberrod hæld den over fyldet pynt evt. med et par reje.

servers straks.





karakterer:
Opskriften er vist 11853 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu