Sandkage med crumbletop og hindbærmousse
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt af : Daytiger Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175° og smør en springform med lidt smør.
Pisk æg og sukker. Tilsæt vaniljesukker og bagepulver. Drys nu hvedemelet i under omrøring. Kom smør og vand i en gryde og lad det koge op. Hæld den kogende væske i dejen og pisk hurtigt sammen. Hæld massen i springformen og stil den direkte i ovnen. Den varme væske aktiverer bagepulveret, så det er vigtigt, at kagen kommer hurtigt i ovnen. Bages i to omgange—første omgang 30 minutter i bunden af ovnen. Mens kagen er i ovnen, tøs de frosne bær op, og alle ingredienserne til til crumbletoppen blandes sammen. Resultatet bliver bedst, hvis smørret er stuetempereret. Tag kagen ud af ovnen efter 30 minutter. Fordel de blandede bær over kagen og top med crumbleblandingen. Sæt kagen tilbage i ovnen og bag færdig—ca. 15 til 20 minutter. Lad kagen køle helt af og skær den over. Pisk fløden og vend de optøede hindbær i flødeskummet. Fordel moussen i et jævn lag i midten af sandkagen og sæt ”toppen” på igen. Pynt med friske bær og servér med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 6403 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne