Ris a la mande uden mælk

Ris a la mande uden mælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente Christophersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 l.mandelmælk
0.5 tsk.salt
4.5 dl.pama grødris
4 dl.vand
 
3 spsk.Vanille aroma
300 ml.rispiskefløde
300 ml.soyapiskefløde
250 ml.natur´li soyafløde
 sødestof efter smag evt sukker
 hakket mandler antal efter smag
 
Opskrift:
Risengrøden koges første dag i flg opskrift på rispakningen dog tilsat lidt salt for at fremhæve mandelsmagen i mandelmælken som bruges i stedet for alm mælk.

Står på køl til næste dag.
Risfløde og soyafløde piskes sammen i ca 3 min til let flydende skum.
Smuttede og hakket mandler (ønsket mængde) tilsættes den kolde grød med vanille og skum. Smages til med evt sødestof evt mere vanile.

Tips:

Kan spises af alle med allergi for vanille og mælk samt af diabetikkere





karakterer:
Opskriften er vist 5109 gange,
og udskrevet 92 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu