Ris a la mande uden mælk
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Indsendt af : Bente Christophersen Indsendt : Red : |
|
|
Risengrøden koges første dag i flg opskrift på rispakningen dog tilsat lidt salt for at fremhæve mandelsmagen i mandelmælken som bruges i stedet for alm mælk.
Står på køl til næste dag. Risfløde og soyafløde piskes sammen i ca 3 min til let flydende skum. Smuttede og hakket mandler (ønsket mængde) tilsættes den kolde grød med vanille og skum. Smages til med evt sødestof evt mere vanile. Tips: Kan spises af alle med allergi for vanille og mælk samt af diabetikkere |
|
Opskriften er vist 5136 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne