Svinemørbrad med asiatisk-grøntsagssaute og basmatiris

Svinemørbrad med asiatisk-grøntsagssaute og basmatiris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-500 g.svinemørbrad
½ bakkebønnespirer
1 stilkblegselleri, i tern
1 gulerod, skåret i strimler
1 porre, skåret i strimler
100 g.basmatiris
1 dl.piskefløde
1 dl.hønsebouillon (terning)
 salt
 peber
 sojasauce
 olie til stegning
 
Opskrift:
Mørbraden befries for fedt og sener, deles i 6 lige store dele. De steges på en pande ca. 6 min. på hver side. Risen koges i 2 dl letsaltet vand i 6 min. og trækker i 10 min. under låg. I en sautépande el. gryde svitses grøntsagerne til de får farve, tilsættes fløde og bouillon. Koges igennem. Saucen hældes over mørbradstykkerne og risen serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 15014 gange,
og udskrevet 267 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu