Svinemørbrad med asiatisk-grøntsagssaute og basmatiris
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden befries for fedt og sener, deles i 6 lige store dele. De steges på en pande ca. 6 min. på hver side. Risen koges i 2 dl letsaltet vand i 6 min. og trækker i 10 min. under låg.
I en sautépande el. gryde svitses grøntsagerne til de får farve, tilsættes fløde og bouillon. Koges igennem. Saucen hældes over mørbradstykkerne og risen serveres til.
|
|
Opskriften er vist 15014 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne