Lammelabskovs

Lammelabskovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.lammekød uden ben
200 g.tørrede brune bønner.
1.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1 tsk.timian
1 Laurbærblad
3 store kartofler
150 g.selleri
150 g.gulerødder
3 løg
 
Opskrift:
Bønnerne lægges i blød natten over i vand.

Kødet afpudses og skæres i tern. Benene gemmes. Læg bønner og ben i en gryde, tilsæt krydderier og hæld så meget vand på at det dækker. Kog op, og skum omhyggeligt. Kog under låg ca. 1 time.

Alle grønsagerne renses og skæres i tern. Tag benene op og tilsæt grønsager og kød og kog til kødet er mørt, ca. 30 min. Smag om nødvendigt til med ekstra krydderier.

Serveres med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 9784 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu