Ørredfilet med krydderkrumme og kartoffelfad
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Steen Indsendt : |
|
|
Kartoffelfad: Tænd ovnen på 225 grader. Rengør kartoflerne og halvere dem. Halvere tomaterne. Læg kartofler og tomater mellem hinanden i et smurt ovnfast fad. Blend 3 spsk. olie, citronsaft, hvidløg, mandler, 1/2 bundt persille, salt og peber til en ensartet dressing. Fordel dressingen over kartofler og tomater. Dæk fadet med stanniol og sætfadet i ovnen i 60 min. Pynt kartoffelfadet med snittede forårsløg.
Fisk. Blend brød - rasp, 1/2 bundt persille, reven citronskal, korianderfrø, salt og peber til det er findelt. Sprødsteg ørredfileterne på skindsiden og læg dem i et smurt ovnfast fad. Drys brødblandingen over fisken i et jævnt lag og dryp med olivenolie. Bag fisken med i de sidste 13 min. i den 225 grader varme ovn. |
|
Opskriften er vist 8744 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne