Estragonmayonnaise
Indsendt af : JOC Indsendt : Red : |
|
|
Skyl estragonen og tør den. Olien og estragonen blendes grundigt med stavblender og hældes flere gange gennem en si, til olien er grøn og uden grums.
Rør æggeblommen med sennep og eddike. Under kraftig omrøring hældes forsigtigt olien i lidt efter lidt, først få dråber, herefter lidt mere ad gangen når mayonnaisen bliver fast. Juster smagen efter behov med salt, peber, eddike eller citron. |
|
Opskriften er vist 2587 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne