Fyldte peberfrugter med nødder og fennikel
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Nødderne ristes på en tør pande og sættes så til side.
Peberfrugterne skæres igennem på den lange led, og kernerne fjernes. Løg, hvidløg og fennikel svitses i lidt olie i få minutter. Blandingen kommes i en skål og afkøles lidt. Nødder, dild, æg, salt og peber røres i. Rasp røres i lid ad gangen, til farsen er fast. Farsen fyldes i peberfrugterne. Peberfrugterne stilles i et ovnfast fad og sættes i ovnen (almindelig ovn) på 200 grader i ca 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 4559 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anne Høje - 2015-06-15 20:30:35 Intet mindre end FANTASTISK lækker ret.... prøv at servere kartoffel/gulerod/sellerimos til..... og så lige en klat humus....ekstra lille pift til peberfrugterne... en klat tyrkisk yoghurt smagt til med sursød chilisauce ovenpå og så liiiige godt med hakket rødløg... VELBEKOMME ;-))) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne