Gulerods foccacia
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i vandet.
Salt, olie, durumhvede, grahamsmel og revet gulerod røres i. Hvedemelet æltes i lidt ad gangen, til dejen ikke klæber. Dejen hæver en times tid. Dejen æltes igennem og formes til 10 flade boller. Med fingrene laves fire små fordybninger i bollerne. Bollerne dækkes til og hæver i 20 minutter. Bollerne pensles med olie og drysses med rosmarin. Bages ved 200 grader almindelig ovn i ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 2356 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne