Gulerods foccacia

Gulerods foccacia, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.lunken vand
0.25 tsk.salt
1 spsk.olie
100 g.durumhvede
100 g.grahamsmel
100 g.fintrevet gulerod
225 g.hvedemel
 
 Pensling:
 Olie
 
 Drys:
 Rosmarin
 
Opskrift:
Gæren udrøres i vandet.
Salt, olie, durumhvede, grahamsmel og revet gulerod røres i.
Hvedemelet æltes i lidt ad gangen, til dejen ikke klæber.
Dejen hæver en times tid.

Dejen æltes igennem og formes til 10 flade boller.
Med fingrene laves fire små fordybninger i bollerne.
Bollerne dækkes til og hæver i 20 minutter.

Bollerne pensles med olie og drysses med rosmarin.

Bages ved 200 grader almindelig ovn i ca. 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 2356 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu