Svinemørbrad med æble-chili chutney

Svinemørbrad med æble-chili chutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinemørbrad
 
 Marinade:
2 appelsiner, saft- og skal heraf
1 spsk.citronsaft
1 fedhvidløg, knust
1 spsk.sojasauce
1-2 spsk.chilipulver
1 spsk.brun farin
 
 Chutney:
2 spsk.chiliolie
1 finthakket skalotteløg
2 cox orange æbler
1 finthakket rød Habanero chili
2 spsk.sherryeddike
1 knsp.havsalt
 
Opskrift:
Rør alle ingredienser sammen til appelsin marinaden. Afpuds svinemørbraden for fedt og eventuelle sener. Læg den i et aflangt fad og hæld marinaden over. Dæk med film og stil fadet på køl i min. 1 time (gerne natten over).

Kødet tages op af marinaden og aftørres med lidt køkkenrulle. Tænd oven på 200 grader. Læg svinemørbraden i et ildfast fad og steg den 20-30 min. Tag svinemørbraden og lad den trække yderligere 10 min.

Imens tilberedes salsaen:
Hæld olien i en forvarmet pande og steg skalotteløgene gyldne. Fjern kernehus og skræl fra æblerne og skær dem i fine tern. Steg æblestykkerne gyldne under stadig omrøring sammen med løgene. Tilsæt resten af ingredienserne sammen med marinaden fra svinemørbraden. Bring det i kog og lad det småsimre 15 min.

Skær svinemørbraden i skiver og server med den lune æble-chili chutney. Som tilbehør kan anbefales friskkogt pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 16285 gange,
og udskrevet 340 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu