Svinemørbrad med æble-chili chutney
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Rør alle ingredienser sammen til appelsin marinaden. Afpuds svinemørbraden for fedt og eventuelle sener. Læg den i et aflangt fad og hæld marinaden over. Dæk med film og stil fadet på køl i min. 1 time (gerne natten over).
Kødet tages op af marinaden og aftørres med lidt køkkenrulle. Tænd oven på 200 grader. Læg svinemørbraden i et ildfast fad og steg den 20-30 min. Tag svinemørbraden og lad den trække yderligere 10 min. Imens tilberedes salsaen: Hæld olien i en forvarmet pande og steg skalotteløgene gyldne. Fjern kernehus og skræl fra æblerne og skær dem i fine tern. Steg æblestykkerne gyldne under stadig omrøring sammen med løgene. Tilsæt resten af ingredienserne sammen med marinaden fra svinemørbraden. Bring det i kog og lad det småsimre 15 min. Skær svinemørbraden i skiver og server med den lune æble-chili chutney. Som tilbehør kan anbefales friskkogt pasta. |
|
Opskriften er vist 16285 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne