Græskarsuppe med creme frais

Græskarsuppe med creme frais, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : MayaCB

Indsendt :      Red :
Græskarsuppe med creme frais, billede 4 Græskarsuppe med creme frais, billede 1 Græskarsuppe med creme frais, billede 2 Græskarsuppe med creme frais, billede 3
Fotograf: MayaCB  

Ingredienser:
500 g.Græskar uden skræl
3 Løg
2 fedHvidløg
7.5 dl.Bouillonvand
40 g.Tomatpuré
4 spsk.Revet ost
 Chili
 Salt
 peber
1 dl.Fløde
300 g.Rejer eller krebsehaler
2 dl.cremefraiche
 Hvidløgsbrød
 Evt.jævning
 
Opskrift:
Skræl græskar og gør det fri for kerner og "indmad". Skær græskar, løg og hvidløg i grove i tern, og svits det i en gryde med fedtstof.

Tilsæt bouillonvand, der er lavet af 0,75 liter kogende vand og cirka 2 bouillonterninger. Lad det hele småkoge i 15 minutter.

Blend din blanding til en ensartet masse og sæt gryden tilbage på kogepladen. Tilsæt tomatpuré og noget chili. Lad det koge.

Tilsæt den revne ost lidt efter lidt. Tilsæt fløde under omrøring. Smag til med salt og peber. Lad retten koge til den har en ønsket konsistens, og tilsæt eventuel jævning, hvis suppen skal være tykkere.

Server suppen med en håndfuld rejer og en stor skefuld cremefraiche i, samt brød som tilbehør.

Tips:

Hvis man ikke er til hvidløg eller chili, kan dette undlades. Man kan tilføje citronsaft, hvis retten ønskes mere syrlig.





karakterer:
Opskriften er vist 19730 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu