Græskarsuppe med creme frais
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : MayaCB Indsendt : Red : |
Fotograf: MayaCB |
|
Skræl græskar og gør det fri for kerner og "indmad". Skær græskar, løg og hvidløg i grove i tern, og svits det i en gryde med fedtstof.
Tilsæt bouillonvand, der er lavet af 0,75 liter kogende vand og cirka 2 bouillonterninger. Lad det hele småkoge i 15 minutter. Blend din blanding til en ensartet masse og sæt gryden tilbage på kogepladen. Tilsæt tomatpuré og noget chili. Lad det koge. Tilsæt den revne ost lidt efter lidt. Tilsæt fløde under omrøring. Smag til med salt og peber. Lad retten koge til den har en ønsket konsistens, og tilsæt eventuel jævning, hvis suppen skal være tykkere. Server suppen med en håndfuld rejer og en stor skefuld cremefraiche i, samt brød som tilbehør. Tips: Hvis man ikke er til hvidløg eller chili, kan dette undlades. Man kan tilføje citronsaft, hvis retten ønskes mere syrlig. |
|
Opskriften er vist 19730 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne