Fløde muffins
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
KAGE:
Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen med en elpisker. Tilsæt æggene og pisk, til blandingen er jævn. Rør sigtet hvedemel og bagepulver i æggemasken og pisk det godt i. Vend fløden i dejen (ikke piske). Fordel dejen i muffinsforme. Bag dem i 18-20 minutter på 200 grader (almindelig ovn). Lad dem køle af før du pynter dem. TOPPING: Bring langsomt sukker, glykosesirup, vand og citronsaft i kog i en gryde. Kog til konsistensen er som sirup. Pisk æggehviderne stive i en skål. Tilsæt den varme sirup mens du pisker med en elpisker ved høj hastighed. Tilsæt vaniljesukker og pisk til konsistensen er som tyk marengs. Put blandingen i en sprøjtepose og fordel den på muffinsne. |
|
Opskriften er vist 4837 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne