Bulgurpostej
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Bulguren koges efter forskriften på posen.
Selleri og løg svitses i lidt olie i en gryde. Æble, nødder, mel, mælk, basilikum, salt og peber tilsættes og varmes igennem i et par minutter. Gryden tages af varmen. Den kogte bulgur og æg røres i. Kommes i en form foret med bagepapir og bages ved 200 grader (almindelig ovn) i 50 minutter. |
|
Opskriften er vist 3797 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne