Rugkranse
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Vand og mælk blandes i en stor skål.
Gæres smuldres i. Salt, olie, rugmel og det meste af hvedemelet tilsættes. Dejen æltes godt igennem og resten af melet tilsættes, til dejen er glat og smidig. Dejen deles i 16 stykker og trilles ud til 20 cm lange stænger, som formes til kranse. Sættes på en plade med bagepapir og prikkes med en gaffel. Dækkes med et klæde og hæver til dobbelt størrelse et lunt sted. Bages i en 225 grader varm almindelig ovn i ca 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 4300 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne