Mørbrad i fad 05
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Søs Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Man tager en svinemørbrad og afpudser den og skærer den ud i bøffer som man banker let.
Herefter drysses salt og peber på steg dem på en hed pande med masser af smør Herefter lægges de ikke helt færdigstegte bøffer i et ovnfast fad. Saucen laves ved at tage løg i halve skiver, champignon i skriver og stege begge dele til de er gyldne. Herefter tilsættes fløde, salt og peber og man lader saucen koge lidt ind. Der smages til og sovsen hældes over mørbradbøfferne. Sæt fadet i ovnen og giv det ca. 30 min ved 200 grader alt afhængig af hvor gennemstegte dine bøffer var, da du lagde dem i fadet Tips: Jeg servere med hasselbagte kartofler. Og ikke i varmluft ovn. Man kan evt. Putte lidt paprika i sovsen. |
|
Opskriften er vist 59510 gange,
og udskrevet 720 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne