Marengs med lakrids (lakridskys)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : suspuss Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne meget stive. Tilsæt sukker lidt ad gangen. Til sidst blandes lakridspulveret i.
Sæt på en bageplade med 2 skeer eller sprøjtepose. Bages ved 100 grader i ca 1,5 - 2 timer (alt efter størrelse) De er færdige, når de kan tages af bagepapiret uden at klistre fast. Tips: Super lækkert og meget nemt at lave :) |
|
Opskriften er vist 12398 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Birgitte - 2015-01-14 13:49:59 Fantastisk opskrift! Nem at lave, lækker smag, kun 1 ulempe, spises alt for hurtigt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne