Veganske Havregrynskugler
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Kom havregryn og valnødder i en foodprocessor og blend til mel, tag en skefuld af melet og knus med korne fra vanilestangen og kom tilbage til blandingen.
Tilsæt salt og kakaopulver og køre til massen er ensartet. Tilsæt olien og kør igen til ensartet. stil i fryseren i 30 minutter eller i køleskabet i et par timer. |
|
Opskriften er vist 5882 gange,
og udskrevet 66 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jesper - 2014-01-21 15:37:59 jeg tilføjede en teske fuld kokossmør så bliver de lidt mere faste. brug gerne et mix af nøder og prøv at riste dem inden Mumf..... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne