Hinge Special - Bolcher
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mogens Hinge Indsendt : Red : |
|
|
Bland sukker, glukose og vand i en gryde varm til det er 157 grader C varm. Hæld ud på en mamorplade med lidt olie på (eller flergangsbagepapir). Hold den varme og flydene masse i skak på pladen. Hæld alle smagene på og bland. Når massen slipper pladen ældes den indtil man kan trække den til flotte bolcher. Klip bolcherne ud efter behag. Drys med flormelis og opbevar i syltetøjsglas.
Tips: De holder ikke så længe som købe bolcher - så lav kun hvad du spiser inden for et par md. |
|
Opskriften er vist 2690 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne