Spidskål med bacon og chili

Spidskål med bacon og chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Spidskål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spidskål
5 tykke skiver bacon
1 stort løg
1 fedhvidløg
1 tørret chili
1 spsk.olivenolie
3 g.fennikelfrø
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær spidskålen i tynde strimler.
Bacon skæres i små stave.
Svits baconen i olien i en sautepande.
Tilsæt løget, der er finthakket, og derefter knust tørret chili.
Hvidløget tilsættes, og der sauteres i ca. 1 minut.
Hæld spidskålen oveni, og tilsæt ca. 1 dl. vand samt salt og peber.
Retten simrer i ca. 2 minutter, til kålen er al dente, og inden servering strøes fennikelfrø på retten.

Tips:

Spidskålen kan erstattes med hvidkål. Baconen kan erstattes med færdigkøbte bacontern. Tørret chili kan erstattes med frisk thai-chili, og man kan mildne styrken ved at fjerne kernerne.





karakterer:
Opskriften er vist 11520 gange,
og udskrevet 226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu