Indisk slow food
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet i en tykbundet gryde.
Tag kødet op, og brun løgene, som du har snittet i skiver. Tilsæt karry, knust hvidløg og koriander, og sauter det i 3 minutter. Put kødet tilbage i gryden, og tilsæt bouillon og kokosmælk. Læg låg på gryden, og stil den i ovnen i ca. 2½ time ved 150 grader. Server med ris og naanbrød. |
|
Opskriften er vist 5562 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne