Svinemørbrad i rosmarin med pære og druesauté
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Den friske rosmarin skylles og bladene plukkes af. Hak dem groft. Mørbraden rulles i de hakkede urter. Pres urterne godt fast i kødet med hænderne. Smelt smørret på en stor pande og brun mørbraden på alle sider ved ret høj varme. Dæmp varmen og lad mørbraden stege i ca. 30 min., alt efter størrelse. Vend den ofte. Pak mørbraden ind i folie og lad den hvile i ca. 20 min.
Pærerne skæres i både og druerne i halve. Sauter først pærerne på panden og tilsæt dernæst druerne. Sauter i ca. 5 min. og smag til med krydderier. Tag sauteen op og hold den varm. Kog panden af med hvidvin. Jævn evt. saucen med maizenajævning. Kom salt og peber og evt. sukker i. Anret mørbraden på et fad i 2 cm tykke skiver. Læg også sauteen på fadet. Serveres med grøn fettucine, hvidvinssauce og evt. en blandet grøn salat. |
|
Opskriften er vist 12510 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer engelund - 2008-01-31 23:01:38 den er simpelt hen fantastisk dejlig, frisk og helt anderledes Anni - 2007-11-06 07:18:48 Rigtig efterårsret. Meget lækker, og nemt at lave, ikke sidste gang jeg har lavet den ret.. Anni - 2007-11-06 07:17:32 Foruden rosmarin, brugte jeg timian og merian, og til saucen brugte jeg 2 dl hvisvin, 1 dl portvin, lidt fløde og kogevandet fra kartoflerne, den kogte længe og skulle alligevel jævnes. Den smagte bare rigtig lækker. Anni - 2007-11-06 07:10:50 Rigtig efterårsret. Meget lækker, og nemt at lave, ikke sidste gang jeg har lavet den ret.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne