Rikkes boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Trineb Indsendt : |
|
|
Margarinen smeltes og mælk hældes i. Gæren opløses og resten tilsættes og røres godt. Dejen hæver i 30 min.
Dejen slåes sammen og formes, efterhæver i 15 minutter. Pensl med æg eller kaffe og drys evt. med sesam. Varmluft 180* i ca. 20 min. |
|
Opskriften er vist 3017 gange,
og udskrevet 95 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne