Fødselsdags boller 02
Fryseegnet : er fryseegn Indsendt af : nat Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i vandet.
De øvrige ingredienser og ca. 2/3 af melet tilsættes, og dejen æltes godt. Yderligere mel tilsættes til dejens konsistens er passende. - Den skal klæbe lidt til hænder og bord. Dejen hæver tildækket et lunt sted i ca. 30 min. Dejen æltes igennem og rulles til ca. 30 boller. Bollerne efterhæver tildækket et lunt sted ca. 30 min. Bollerne pensles og bages i en forvamet ovn ved 225 grader C alm. ovn i 12-15 minutter. |
|
Opskriften er vist 2771 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne