Knækbrød med emmentaler

Knækbrød med emmentaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Knækbrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 dl.hørfrø
0.5 dl.sesamfrø
0.5 dl.solsikkekerner
0.5 dl.havregryn
0.5 tsk.bagepulver
0.25 tsk.salt
0.5 dl.olie
1 dl.vand
3-3.5 dl.hvedemel
 Græskarkerner
 Revet emmentaler
 
Opskrift:
De tørre ingredienser undtagen hvedemel og græskarkerner røres sammen med olie og vand.
Hvedemel røres i til en "tilpas" konsistens.
Dejen rulles ud mellem to stykker bagepapir (så flad som muligt).
Dejen ridses ud til knækbrød i den ønskede størrelse.
Drys græskarkerner og emmentaler hen over.
Bages ved 200 grader (almindelig ovn) i 15-20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 5205 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu