Knækbrød med emmentaler
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
De tørre ingredienser undtagen hvedemel og græskarkerner røres sammen med olie og vand.
Hvedemel røres i til en "tilpas" konsistens. Dejen rulles ud mellem to stykker bagepapir (så flad som muligt). Dejen ridses ud til knækbrød i den ønskede størrelse. Drys græskarkerner og emmentaler hen over. Bages ved 200 grader (almindelig ovn) i 15-20 minutter. |
|
Opskriften er vist 5237 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne