Svinemørbrad i rosévin
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Afpuds mørbraden for sener. Dup den tør med køkkenrulle. Hak skalotteløgene fint. Lad fedtstoffet blive gyldent i en gryde ved god varme. Brun hurtigt mørbraden på alle sider, 1-2 min. i alt. Krydr med salt og peber. Tilsæt skalotteløg og rør rundt. Kom rosévin og tomatpuré i gryden. Skru ned til svag varme og lad mørbraden stege under låg i 9-10 min. på hver side, i alt ca. 20 min., til mørbraden netop er gennemstegt. Bruges et stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 70 grader. Tag kødet op af gryden og lad det hvile tildækket ca. 15 min. Kog stegeskyen ned til 3 dl. Tilsæt piskefløde og kog igennem. Jævn med saucejævner, smag til med salt og peber. Si saucen.
Kog risene efter pakkens anvisning, dog bliver vilde ris udmærkede, hvis de koger sammen med alm. ris i 15 min. og herefter hviler i 10-15 min.
Skær porrer og gulerødder i lange tynde strimler og kog dem et par minutter i letsaltet vand. Hæld vandet fra grønsagerne.
|
|
Opskriften er vist 18493 gange,
og udskrevet 388 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne