Små nøddebrød
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Mælk, vand og ymer/yoghurt røres sammen, og gæren udrøres i væsken.
Olie, salt, gulerod og hasselnødder røres i. Hvedemelet æltes i, til dejen ikke længere klæber. Dejen hæver i ½ time. Dejen æltes let igennem og formes til ca 10 små brød, som stilles på en bageplade med bagepapir på. Dejen hæver ½ time mere. Dejen pensles med æg og drysses med nødder. Bages ved 225 grader (almindelig ovn) i 12-15 minutter. |
|
Opskriften er vist 2493 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne