Grønlangkål 03

Grønlangkål 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : HME

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.grønkål
25 g.smør
3 spsk.hvedemel
4–5 dl.sødmælk
 Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smørret smeltes i en kasserolle. Melet røres i, og der røres forsat rundt et lille minuts tid (melet afbages).

Tilsæt mælken ad 3 gange, idet saucen efter hver tilsætning piskes godt blank. Når saucen er kogt igennem et par minutter, smages den til med salt, peber og en anelse revet muskatnød.

Tilsæt grønkålen og smag til med sukker.

Tips:

Man kan undlade muskaten.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Grønlangkål

karakterer:
Opskriften er vist 5647 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-01-04 17:35:34
Dette er den bedste grønlangkål da det er den friske kål der bliver. Når kålen koges først forsvinder vitaminerne, og det er jo ikke meningen, men når jævningen er lavet så kan man lade kålen småkoge i jævningen derved går der ikke noget tilspilde. Det smager også meget bedre og farven er stadig frisk grøn. Tak for den gode opskrift Gunhild