Grønlangkål 03
Indsendt af : HME Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes i en kasserolle. Melet røres i, og der røres forsat rundt et lille minuts tid (melet afbages).
Tilsæt mælken ad 3 gange, idet saucen efter hver tilsætning piskes godt blank. Når saucen er kogt igennem et par minutter, smages den til med salt, peber og en anelse revet muskatnød. Tilsæt grønkålen og smag til med sukker. Tips: Man kan undlade muskaten. |
|
Opskriften er vist 5647 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Gunhild Nielsen - 2014-01-04 17:35:34 Dette er den bedste grønlangkål da det er den friske kål der bliver. Når kålen koges først forsvinder vitaminerne, og det er jo ikke meningen, men når jævningen er lavet så kan man lade kålen småkoge i jævningen derved går der ikke noget tilspilde. Det smager også meget bedre og farven er stadig frisk grøn. Tak for den gode opskrift Gunhild |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne