Sesamstegt mørbrad med nem ostesauce

Sesamstegt mørbrad med nem ostesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.svinemørbrad
1 tsk.salt
1 æggehvide
1-1½ dl.sesamfrø
2 spsk.olivenolie
 
2 dl.Mornaysauce
30-50 g.blåskimmelost
0.5 tsk.paprika
 
Opskrift:
Skær mørbraden i 2 cm tykke skrå skiver, så de bliver så store som muligt og bank dem tyndere med kødhammeren. Vend skiverne i letpisket æggehvide og dernæst i sesamfrø og lad dem stå 5-10 min., så skorpen tørrer lidt og ikke falder af under stegningen. Smuldr blåskimmelosten og pisk den sammen med mornaysaucen. Varm langsomt saucen op og smag til med paprika. Steg mørbradskiverne 2-3 min på hver side i olien. Servér dem med saucen og hele mellemstore løg kogt møre i letsaltet vand, rosenkål eller sukkerærter og kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 9680 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu