Heavy chokobider med karamelisserede appelsin
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Line Sofie Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og farin sammen.
Tilsæt æggene, et ad gangen og rør GODT ind imellem hvert æg. Her efter skal den smeltede chokolade røres i i dejen. Bland mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker sammen og sigt det i dejen og vend forsigtigt rundt. Hæld dejen i en form smurt med smør og bag kagen på 170 grader i cirka 15 - 20 min. Den må gerne vær en smule flydende inden i og hvis man mener det skal være helt fast giver man den bare lidt længere (cirka 2 min) Pynt. Appelsinerne skrælles forbi det hvide og skæres i både uden hinder på. Her efter sætter man karameliseringen over. Start med sukkeret og lad det varme for sig selv ind til det begynder at smelte, men hold godt øje! Herefter tager du saften fra appelsinen og citronen og bringer i kog. Når karamellen er klar, tager du den kogte appelsin/citron saft og hælder i karamellen. Pas på, det er meget varmt. Rør godt rundt indtil det er klart og gyldent. Lig dine appelsin både i en varmesikret skål og smid så karamellen over appelsinerne. Lad det køle af mens du laver cremen. Når det er kølet af, hælder du det over kagen og placere appelsin bådene som du ønsker. Kan evt. også serveres i en skål ved siden af. Creme. Rør alle ingredienserne sammen og server til kagen. |
|
Opskriften er vist 1871 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne