Kaffebrownies med kaffecreme
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
KAGEN:
Tænd ovnen på 180 grader (almindelig ovn). Smelt smør, mørk chokolade og kaffe i en gryde ved svag varme. Rør til massen er glat og jævn. Pisk sukker og æg skummende med en elpisker i en skål. Tilsæt den let afkølede chokolademasse og pisk videre. Hak den lyse chokolade fint og paranødderne groft. Vend den lyse chokolade, paranødder og mel i dejen med en ske. Hæld dejen i en smurt form (25x30 cm) og bag kagen i 25 minutter. Lad kagen afkøle i formen. CREMEN: Smelt den hvide chokolade, smørret og kaffen over et vandbad. Tag skålen af varmen. Sigt flormelis i og rør i cremen, til den er jævn. Smør cremen ud over den afkølede kage. Når kagen er størknet skæres den i ønskede stykker og pyntes evt. med chokolade eller nødder på toppen. |
|
Opskriften er vist 3600 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne