Hønsesalat - klassisk
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt af : ChristinaN Indsendt : Red : |
|
|
Kog kyllingebrysterne, afkøl dem og skær dem i tern.
Rens og skær champignonerne i tern. Steg dem gyldne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber. Afdryp aspargesene for væde i et dørslag. Rør cremefraiche med mayonnaise, karry, sennep og ananasvæsken. Vend kyllingekødet, champignon og asparges i. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 17367 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne