Karryfisk med hvidkål

Karryfisk med hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe)

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Oxbøll

Indsendt :     

Ingredienser:
 Tranebærdressing:
50 g.tørrede tranebær
4 dl.fraiche 9%
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
500 g.lyssejfilet uden skind
2 spsk.Kærgården® Steg & Bag
1 tsk.ostindisk karry
0.25 tsk.groft salt
500 g.snittet hvidkål
2 æbler i både, fx gråsten (ca. 250 g)
50 g.tørrede tranebær
1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Tilbehør:
240 g.ristet rugbrød
 
Opskrift:
Tranebærdressing:
Hak tranebærrene fint og vend dem sammen med fraiche, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.
Rens sejfileterne og skær dem i 8 lige store stykker. Lad halvdelen af fedtstoffet blive varmt i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad den bruse af. Steg fiskestykkerne ved jævn varme, ca. 2 min. på den ene side. Vend fisken og steg den ca. 2 min. på den anden side. Tag fiskestykkerne op, drys med salt og hold dem varme.
Lad resten af fedtstoffet blive varmt i panden. Svits hvidkålen i ca. 2 min. Tilsæt æbler, tranebær, salt og peber og svits i yderligere ca. 2 min. Smag til.
Kom kålen i et fad. Anret fiskestykkerne ovenpå og server straks sammen med tranebærdressing og ristet rugbrød.
Kilde : Karolines Køkken

Tips:

Kan evt. Pyntes med Rejer og purløg





karakterer:
Opskriften er vist 3745 gange,
og udskrevet 92 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-01-18 14:18:33
Smager ualmindelig dejligt og friskt. Jeg brugte spidskål i stedet, det var rigtig godt.