Karryfisk med hvidkål
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Indsendt af : Oxbøll Indsendt : |
|
|
Tranebærdressing:
Hak tranebærrene fint og vend dem sammen med fraiche, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til. Rens sejfileterne og skær dem i 8 lige store stykker. Lad halvdelen af fedtstoffet blive varmt i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad den bruse af. Steg fiskestykkerne ved jævn varme, ca. 2 min. på den ene side. Vend fisken og steg den ca. 2 min. på den anden side. Tag fiskestykkerne op, drys med salt og hold dem varme. Lad resten af fedtstoffet blive varmt i panden. Svits hvidkålen i ca. 2 min. Tilsæt æbler, tranebær, salt og peber og svits i yderligere ca. 2 min. Smag til. Kom kålen i et fad. Anret fiskestykkerne ovenpå og server straks sammen med tranebærdressing og ristet rugbrød. Kilde : Karolines Køkken Tips: Kan evt. Pyntes med Rejer og purløg |
|
Opskriften er vist 3745 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jytte H. - 2021-01-18 14:18:33 Smager ualmindelig dejligt og friskt. Jeg brugte spidskål i stedet, det var rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne