Pers Bedste Hønsesalat ala Max
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingebrysterne koges i hønsefond eller vand og afkøles derefter.
Skær 1 Snackpeber i fine tern. Hæld den købte hønsesalat i en skål, bland den fintskårne snackpeber deri. Tag de afkølede kyllingebryster og del dem (skær eller del dem med fingrene) i mindre stykker og bland dem i hønsesalaten, kryder med salt og peber. Tag de skyllede salatblade og læg 1 på hver tallerken, læg derefter 1 - 1½ skefuld af den færdige hønsesalat på salaten. Den sidste Snackpeber skæres i tynde ringe og bruges som pynt. Der kan med fordel kommes lidt ristet bacontern på toppen. Det ristede brød lægges ved. Velbekommen. |
|
Opskriften er vist 7989 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Bente Jensen - 2016-01-15 18:40:02 En fantastisk nem forret, mine gæster spiste op og spurgte efter mere. Benjamin - 2013-10-23 15:50:04 Wow for en lækkerbisken |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne