Russisk mørbradgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Skær flæsket i strimler og kom det i en gryde og lad fedtet smelte fra. Skær mørbraden i strimler. Skær løget i tynde skiver. Brun mørbradstrimlerne i det varme fedtstof, tilsæt løgene og svits dem med. Krydr med salt og peber. Spæd med rødvinen og lad simre under låg i ca. 10 minutter. Lad de syltede agurker og rødbederne dryppe af og skær begge dele i fine strimler. Kom dem i gryden til kødet samt løgene og lad det simre 5 minutter. Hak persillen fint. Rør creme fraiche sammen med persille og smag til med ekstra salt og peber.
Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 37612 gange,
og udskrevet 640 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer mike - 2006-12-21 15:57:36 denne ret smager ganske udmærkert en rimelig god risret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne