Blomkålssuppe med pistacienødder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Løg og hvidløg svitses i lidt olie i en gryde, til løgene er klare.
Bouillon hældes ved. Blomkål, kartofler, tomater, basilikum, salt og peber tilsættes. Koges i 15 minutter under låg. Suppen blendes med en stavblender, til den har en fin og cremet konsistens. Pistacienødderne hældes i. |
|
Opskriften er vist 4788 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne