Langtidsstegt Andebryst
Hovedingrediens : And - And hel Indsendt af : Jonna Simonsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt ovnen på 80 grader - varmluft.
Rids andebrystets fedtlag gitterformet(men pas på ikke at skære i kødet). Kødet gnides med salt og peber - kom godt ned i skindet. En pande varmes godt op og andebrysterne lægges med fedtsiden nedad og steges hårdt. Så vendes de, og også kødsiden steges kort og hurtigt. Lægges i et smurt ovnfast fad. Skal stå i ovnen ca. 40 minutter ved kun 80 grader. Tages ud og hviler i stanniol i ca. 10. minutter. De er nu rosa og saftige. Sovsen laves - mens kødet hviler - af saft/fedt fra fadet, som blandes med fedtfattig fløde, ribsgele og smages til med salt og peber. Koges igennem og skal evt. jævnes med maizenamel. |
|
Opskriften er vist 107362 gange,
og udskrevet 1024 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Torben Ryberg - 2015-04-27 19:50:27 Skal have min 50-60 min + 10-15 min - 40 plus 10 min. Er alt for lidt og giver halvårs bryst Torben Ryberg - 2015-04-27 19:47:59 For kort stegetid!! Virker halvårs efter 20 min + 10 min. Det skal have 30 min ved 80 grader varmluft Per - 2014-11-14 09:10:05 Vi brugte andebryster på 300 gram, altså en halv gang stører end skrevet her, de skulle så lige have en halv gang længere tid :) ernst - 2014-09-17 19:14:37 De kan vel sagtens stå i ovnen på 80 gr. hele dagen. anonym - 2013-10-07 17:00:14 Der skal stå 1/4 l. fedtfattig fløde :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne