Rosmarinkrydret mørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Puds mørbraden fri for sener og hinder og skær den i ca. 2 cm tykke skiver,. Varm smør og olie op på en pande, og brun hurtigt mørbrad skiverne. Krydr med salt og peber. Tag kødet af panden og hold det varmt under folie. Skær svampene i halve og svits dem gyldne på panden. Rør creme fraîche og majsstivelse sammen og hæl det på stegepanden sammen med vermouth, bouillon og rosmarin. Smag saucen til med salt og peber. Læg mørbradskiverne ned i saucen, og varm dem forsigtigt igennem. Halver de grønne oliven og drys dem over.
|
|
Opskriften er vist 8888 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne